Laskettelumonojen muokkaus

laskettelumonojen muokkaus

Laskettelumonon muokkaus

SkiService antaa takuun laskettelumonojen istuvuudelle. Laskettelumonoja voidaan muokata jo ostettaessa, mutta myös viikkojenkin päästä ostotapahtumasta. Muokkaus sisältyy hintaan monoa ostettaessa (muokkaus ilman lisäkustannusta).

Voiko laskettelumonoja muokata?

Laskettelumonoja voidaan muokata hyvin monipuolisesti, niin sisäkenkää, kuin itse laskettelumonon kuortakin. Kuoreen voidaan luoda pullistumia esimerkiksi vaivaisenluun kohdalle tai muihin kohtiin, mistä mononkuori jalkaa painaa.

Myös monon sisäkenkää voidaan muokata lämmöllä. Tällä toimenpiteellä voidaan tehdä pieniä muutoksia ilman mononkuoren muokkausta. Jotkut laskettelumonot kestävät kuumuutta paremmin ja soveltuvat kuumentamiseen ilman että mono kärsii siitä. Tällöin sisäkengät ja laskettelumonot laitetaan hetkeksi uuniin, minkä jälkeen asiakas kävelee monot jalassaan liikkeessä. Tämän seurauksena laskettelumonot muokkautuvat paremmin käyttäjän jalkaan sopiviksi.

Yksi vaihtoehto on myös laittaa laskettelumonoihin muotopohjalliset. Jo pelkkä parempi pohjallinen voi tehdä laskettelumonoista istuvamman ja silloin suuremmilta muokkauksilta vältytään. Muotopohjallinen onkin yleensä paras tapa estää jalan puutumiset monoissa.

Laskettelumonojen muokkaukseen vaikuttaa muun muassa monon malli, muovin laatu ja monon ikä. Kaikkia laskettelumonoja ei välttämättä voi samalla tavoin muokata. Kaikkia monoja voi levittää, mutta kaikki monot eivät leviä yhtä hyvin ja ajan kanssa ne hieman palautuvat alkuperäiseen muotoonsa.

Mikäli jo laskettelumonoja valitessa tiedetään, että jalka on vaativa ja monoa on levitettävä / levennettävä, valitaan tarkoitukseen sopivampi laskettelumono. Jotkut monot leviävät / levenevät toisia paremmin, eivätkä palaudu alkuperäiseen muotoonsa lyhyen ajan jälkeen.

Jos mietit uuden monon hankintaa tai vanhan muokkausta, tervetuloa rohkeasti SkiServicen asiantuntijoiden palveluun. Meiltä monot jalkaan kuin jalkaan suoraan hyllystä tai muokkauksen kautta aina samaan hintaan.

Tsekkaa tästä monipuolinen valikoima laskettelumonoja SkiServicen verkkokaupasta. Lue myös laskettelumonojen valintalaskettelusuksien valinta & laskettelusauvojen valinta artikkelit, joista löydät kattavan tietopaketin varusteiden valintaan.
Seuraa meitä myös SOMEssa ja pysyt ajantasalla uutuuksista. SkiService Instagramissa / SkiService Facebookissa.