Tilaus- ja toimitusehdot

Ski Service Oy Helsinki toimitusehdot

1.yleistä

 1. Ski Service on Ski Service Oy:n (Y-tunnus 0721332-4) (jäljempänä ”Myyjä”) ylläpitämä verkkokauppa. Myyjän tarkemmat yhteystiedot ovat saatavilla Skiservice.fi sivustolla. Näitä sopimusehtoja sovelletaan myyjän ja sen asiakkaiden välisessä kauppa suhteessa. Asiakkaan on hyväksyttävä nämä toimitusehdot voidakseen tehdä tilauksen verkkosivuston kautta. Hyväksymällä toimitusehdot asiakas sitoutuu noudattamaan toimitusehtoja kokonaisuudessaan. Myyjällä on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaus hetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ovat luettavissa skiservice.fi sivustolla. 

2.Sopimus ja tilaukset

 1. Ski Service myy tuotteita kuluttajille. Asiakas on velvollinen luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, ja asiakas vastaa myyjälle antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Myyjällä on oikeus korvaukseen vahingosta, jonka tämä kärsii asiakkaan antamien virheellisten tietojen vuoksi. 
 2. Ostosopimus syntyy, kun myyjä on vahvistanut asiakkaan tilauksen ja asiakas on vastaanottanut tilausvahvistuksen sähköpostitse myyjältä. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus kunnes Myyjä on vahvistanut sen. Jos tilaus peruutetaan, myyjä palauttaa asiakkaan tai hänen maksu- tai luottokortti yhtiönsä tilaukseen liittyen suorittamat maksut.
 3. Myyjä voi hylätä asiakkaan tilauksen tai tehdyn toimitus-sopimuksen taikka muuttaa näiden ehtoja, jos asiakas on antanut väärän henkilö- tai yritystunnuksen tai muita vääriä tietoja.  
 4. Tuotteen ominaisuudet, saatavuus, hinta, toimitustavat ja toimituskulut ilmoitetaan tuotteen valinnan ja ostamisen yhteydessä. Kaikki hinnat on ilmoitettu euroissa ja ne sisältävät ALV:n. Hinnat eivät sisällä maksu- ja toimituskuluja, jotka on ilmoitettu erikseen. 
 5. Ilmoitetut toimitusajat ovat arvioita, eivät sitovia toimitusaikoja. Toimitusaika-arviot annetaan myyjän varastotilanteen ja maahantuojien antaminen tilausaika-arvioiden perusteella. Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan tilausvahvistuksessa, kassalla ja/tai verkkokaupassa kyseisen tuotteen sivulla. Myyjä ei ole vastuussa ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä, mutta on velvollinen ilmoittamaan näistä asiakkaalle kohtuullisessa ajassa. Myyjä ei myöskään vastaa viivästyksistä, jotka aiheutuvat sen kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista seikoista, kuten kuljetusyrityksen toiminnasta aiheutuneista viivästyksistä. 
 6. Myyjä ei ole korvausvelvollinen tai velvollinen täyttämään toimitusta, jos tuotteet on myyty loppuun tai jos verkkosivustolla on kuva- tai painovirheitä (esim. tuotteiden kuvauksissa tai teknisissä tiedoissa olevat virheet), virheellisiä hintoja tai virheellisiä tietoja tuotteen varastotilanteesta. Myyjällä on oikeus korjata mitä tahansa tällaisia virheitä sekä koska tahansa muuttaa tai päivittää tietoja. Myyjällä on oikeus peruuttaa tilaus, jos tuotteen hinta on verkkokaupassa hintavirheen takia selkeästi poikkeava markkinahinnasta. Myyjä ei ole vastuussa mistään tiedoista, joita kolmannet osapuolet ovat antaneet verkkosivustoa varten. 

3.Tuotteiden Toimitus

 1. Tuotteet toimitetaan Matkahuollolla, tai asiakas voi myös valita noudon myymälästä.

Toimitusaika: Tuote viedään viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen vastaanottamisen jälkeen Matkahuoltoon lähetystä varten. Toimitus tapahtuu bussirahdilla ja saapuu 24 arki tunnin sisällä siitä kun paketti on jätetty matkahuoltoon. 

Saapumisilmoitus: Saapumisilmoitus tulee asiakkaalle tekstiviestitse.

Nouto myymälästä: Nouto myymälästä on valmis seuraavana arkipäivänä tilauksen vahvistamisesta.

 1. Jos paketti on noudettava tietystä toimituspaikasta, asiakas noutaa sen saapumisilmoituksessa määritetyn ajan kuluessa. Jos pakettia ei noudeta, on myyjällä oikeus periä noutamattoman lähetyksen käsittelystä aiheutuneet suorat kulut asiakkaalta.
 2. Asiakkaan tulee jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut Matkahuollon kuljetuksessa, tee välittömästi vahinkoilmoitus noutopisteeseen. Ota myös yhteys myyjään, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. 

4.Maksutavat

 1. Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Klarna-lasku, Klarna-tili, korttimaksut (Visa, MasterCard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, S-Pankki, Aktia) – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 8:00–18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

5.Takuu, tuki ja virhevastuu

 1. Ski Service myy Suomen maahantuojilta ostettuja alkuperäistuotteita Tuotteiden takuu määräytyy tuotteen valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Tuotteen takuutodistuksena toimii verkkokaupan tilausvahvistus (asiakkaan kuitti). Myyjä vastaa tuotteiden lakisääteisestä virhevastuusta. Virhetilanteissa asiakas ottaa ensisijaisesti yhteyttä valmistajan takuupalveluihin.

6.Ylivoimainen este

 1. Myyjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Myyjä on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

7.Kuluttaja-asiakkaiden Lisäsehdot

7.1.Tilauksen peruuttaminen ja palauttaminen

 1. Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottamisesta lukien. Voit tehdä ilmoituksen peruuttamisoikeuden käyttämisestä yksiselitteisellä ilmoituksella esimerkiksi kirjeitse tai sähköpostitse osoitteeseen ski@skiservicehelsinki.fi 
 2. Peruuttamisoikeuden rajoitukset määräytyvät kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §:n mukaisesti. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi tuotteita, jotka valmistetaan tai jota muunnellaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti tai asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi.
 3. Jos asiakas käyttää peruutusoikeuttaan, hän vastaa tuotteiden palautuskustannuksista ja on vastuussa tuotteen kunnosta tuotteen vastaanottamisen jälkeen sekä palautuskuljetuksen aikana. Tuote on palautettava 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Tuote on lähetettävä hyvin pakattuna, hyvässä kunnossa ja alkuperäisessä laatikossaan ja/tai pakkauksessaan.
 4. Mikäli palautettua tuotetta on vastoin asiakkaalle kuuluvaa huolenpitovelvollisuutta käytetty, voidaan asiakkaalta periä tuotteen arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan asti sekä lisäksi palautuskulut.
 5. Mikäli asiakkaan saama tuote on rikki tai viallinen, on asiakkaan otettava viivytyksettä yhteyttä myyjään.

7.2.Kaupan peruuttamisen vaikutukset

 1. Palautamme peruutetusta tilauksesta kaikki saamamme maksut, paitsi toimituskulut.
 2. Suoritamme palautuksen sillä maksuvälineellä, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa. Asiakkaalle ei aiheudu maksun palautuksesta kustannuksia. Maksu palautetaan viimeistään 14 päivän kuluttua kun olemme saaneet tuotteet takaisin tai kunnes asiakas on esittänyt näyttöä tuotteiden palautuksesta, sen mukaan kumpi ajankohta on aikaisempi. Pyydämme sinua säilyttämään kaikki asiakaspalautukseen liittyvät dokumentit huolellisesti, kunnes olette saanut meiltä tiedon palautuksen vastaanottamisesta.

7.3.Riita-asioiden ratkaiseminen

 1. Erimielisyydet ja riita-asiat pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvotteluteitse. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).