Salomon MTN Summit Pure

499,00 

Flex: 90
Lesti: 99/105mm
Paino: 1200g

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , Brand:

Kuvaus

Salomon MTN summit pure

MTN Summit -sarja koostuu viidestä upouudesta mallista, joissa kaikissa on sama istuvuus ja rakenne, mutta toisistaan poikeeava jäykkyys. Kaikki mallit on valmistettu kierrätetyistä ja bioperäisistä materiaaleista.

S/Lab MTN Summitin kuoren rakenne muodostuu lämpömuovattavasta Grilamid+ -alakuoresta, Pebax-ylämansetista ja hiilivahvisteisesta “selkärangasta”. Hiihtomoodissaan olevan kävelymekanismin ansiosta mansetti kiinnittyy napakasti monon “selkärankaan”,  joka on pultattu kiinni alempaan kuoreen. Kävelytilassa mansetti irtoaa “selkärangasta”,  mahdollistaen varren liikkuvuuden.
S/Lab MTN Summit -monot on varustettu lämpömuokattavalla Salomonin “Custom Fit Tour Light Linerillä”.  Vaikka se on tehty kevyeksi touring-sisäkengäksi (ja se on itse asiassa melko kevyt, noin 213 g), se on valmistettu erittäin tiheästä vaahtomuovista istuvuuden saavuttamiseksi. Sisäkengän kieli pysyy paikallaan kahden joustavan hihnan avulla. Vuoraukseen on tehty noin 30 mm leveitä taipuisia aaltoja, jotka sijaitsevat Akilleksen yläpuolella / pohkeen alapuolella. Mansetin yläosan lähellä on kaksi hihnaa helpottamassa monon jalkaan pukemista.

MTN Summiteissa on “Surelock”-kävelymekanismi. Visuaalisesti mekanismi näyttää paljon kompaktimmalta kuin iso ulkoinen salpa. Surelock on helppo avata ja sulkea käsineillä pienen vetoliuskan ansiosta. Mekanismi vedetään sivusuunnassa mansetin poikki, tyypillisen pystysuuntaisen mekanismin sijaan. MTN Summitin Surelock-mekanismi luo kiinteän tuntuisen yhteyden hiilivahvisteiseen selkärankaan. Et siis voi erehtyä, jos mono on väärässä tilassa, joko kävelytilassa vs. hiihtotilassa.

Tehtaalta MTN Summittien varsikulma on asetettu 13,5°:n kaltevuuskulmaan, mutta voit säätää niitä vielä 3° eteenpäin (16,5°:een). Tämä tapahtuu kääntämällä saappaan selkäosassa olevaa metallikappaletta, johon Surelock-kappale asettuu.

MTN Summit -sarja on varustettu Salomonin uudella 6-pisteisellä BOA-kiinnitysjärjestelmällä, jossa on niin kutsuttu “touringhihna” (joustava elastinen/kumikappale nilkan päällä), jota säädetään BOA-kiinnitysjärjestelmän kautta. Boa-hihna kiristää jalan paikoilleen napakasti ja tarkasti. MTN Summiteissa touringhihna mahdollistaa lukittuvamman istuvuuden nilkan ympärille ja näin kantapää pysyy nätisti kupissaan.

 

Linkki valmistajan sivulle

Katso tästä Shift:n siteitä

Lisätiedot

Koko

25/25.5, 26/26.5, 27/27.5, 28/28.5, 29/29.5