Atomic Hawx Ultra XTD 110 BOA GW Laskettelumonot 23/24

599,00 

Flex: 110

Lesti: 98mm

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Brand:

Kuvaus

Atomic Hawx Ultra XTD 110 BOA on  kevyt ja tukeva randomono

Atomic lanseerasi Hawx Ultra XTD 110 -mallin 17/18-kaudelle, ja seuraavina vuosina Hawx Ultra XTD on saanut joitakin päivityksiä sisäkenkäänsä, solkiinsa, pohjaan ja power sträppiin, suurimman muutoksen tapahtuessa 20/21-kaudelle, kun mono sai erinomaisen sisäkenkäpäivityksen uudella Mimic Platinum -touring-sisäkengällä.

Mutta päivitysten suhteen… tänään on juhlapäivä. Atomic esittelee uuden Hawx Ultra XTD:n, joka näyttää melko erilaiselta kuin edeltäjänsä, ja muutokset eivät todellakaan ole vain esteettisiä. Vaikka koko sarja sai päivityksen, Hawx Ultra XTD BOA -mallit erottuvat niiden BOA-kiristysjärjestelmän sisällyttämisestä alempaan kuoreen. Tähän asti olemme nähneet BOA-säätimiä käytettävän joissakin kevyissä touring-monoissa, mutta tämä on yksi ensimmäisistä alamäkeen suuntautuvista monoista, joissa on BOA-kiristys on integroituna muovikuoreen.

Hawx Ultra XTD 110 BOA on ylivoimainen all-mountain crossover-mono, Hawx Ultra XTD 110 BOA tarjoaa parasta alppihiihdon suorituskykyä tehokkaalla liikeradalla kävelyyn. Niille, jotka hiihtävät jokaisen rinteen lomakohteessa, mutta haluavat tutkia rajojen ulkopuolella tuoretta lunta ja seikkailunhaluisempaa hiihtoa varten, tämä on sinun monosi.

Linkki valmistajan sivulle

Katso tästä Ultra sarjan tukevampi malli

Lisätiedot

Koko

25/25.5, 26/26.5, 27/27.5, 28/28.5, 29/29.5