Moonlight Race Carbon 120 Race Vapaalaskusukset

Mitat: 145/120/135 @ 186cm
Radius: 26m @ 186cm
Paino: 1180g per suksi @ 186cm

Ostaessasi siteen samanaikaisesti suksen kanssa, saat siteen edullisempaan hintaan!
529,00  420,00 
589,00  500,00 
1 × Moonlight Pure Tele Telemarkside
Koko
400,00 
Eikö etsimääsi sidettä löydy listalta. Tiedustele saatavuutta meiltä.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Brand:

Kuvaus

Moonlight Race Carbon 120 Race on maailman kevyin puuterisuksi

Moonlight All Mountain Carbon 120 Race on maailman kevyin puuterisuksi. Suksen nanohybrid ydin eliminoi ylimääräisenpaino mahdollistaen samalla huippuluokan suorituskyvyn.
Suksen suunnittelun pohjana on “LL Rocker System”, joka takaa loistavan kelluvuuden pehmeässä lumessa säilyttäen maksimaalisen kontaktin myös kovalla lumella.Rakenteen ja keveyden ansiosta suksi on nopea siirtää kantilta kantille, tämä tekee siitä hauskan ja leikkisän pehmeässä lumessa ollen silti vakaa suurissakin nopeuksissa ja haastavissa lumiolosuhteissa. Sinun ei koskaan enää tarvitse tehdä kompromisseja painon ja laskuominaisuuksien välillä.

TEKNIIKKA

LL ROCKER SYSTEM

LL tulee sanoista long and low eli pitkä ja matalia. Suksessa on matala perinteinen jalkavuus jalan alla. Jalkavuus auttaa suksea puremaan kovalla lumella ja välittämään voiman kantille käännöksissä. Pitkän ja matalan kärki rockerin ansiosta suksi kelluu puuterilumella, sekä pitää kärjen pinnalla muuttuvassa lumessa säilyttäen samalla kanttipidon ja helpon hallittavuuden. Keula ja kanta rocker yhdistettynä kevyeen sukseen tekee käännöksistä helppoja ja laskemisesta helposti hallittavaa.

LIGHTNING CORE

Ainutlaatuinen ja vuosia testattu Lightning Core on puu-hybridi ydin joka on erityisesti kehitetty Carbon Race-sarjan suksiin. Jokainen gramma on tarkkaan harkittu, jotta paino saadaan minimoitua tinkimättä huippu suorituskyvystä alamäessä.

CARBON TORSION BOX

Ytimen ympärille formula 1 luokan hiilikuidusta laminoitu tukirakenne, joka pitää suksen kevyänä parantaen samalla sen vahvuutta ja kiertojäykkyyttä. Tämä rakenne auttaa sinua hallitsemaan suksea paremmin ja pitää suksen vakaana sen kulkiessa kantillaan kaikilla nopeuksilla.

CARBON REBOUND SIDEWALL

Hiilikuitu reunarakenne parantaa suksi tuntumaa ja leikkisyyttä kaikissa lumi olosuhteissa. Reunan kallistus auttaa välittämään voiman kantille käännöksen aikana.

SINTRATTU GRAFIITTI KISAPOHJA

Yksi korkealaatuisimmista pohjamateriaaleista, joka takaa maksimaalisen nopeuden ja voiteen toimivuuden hiihtopäivän aikana.

SNOWPHOBIC TOPSHEET

Pintamateriaali on suunniteltu minimoimaan jään ja lumen kertymistä suksen pinnalle, jotta paino jaloissa pysyy mahdollisimman pienenä.

Lisätiedot

Pituus

186